Kağıthane Süs Dikişleri
13
Nis

Kağıthane Süs Dikişleri

Güven Süs Dikişleri olarak güçlü ekibimiz ile birlikte tekstil üzerine süs dikişleri yapmaktayız. Kroşeta, gipe lastik, gül dikişi, karpuz çekirdeği dikişi, zikzak dikişi, spagetti dikişi, kağıthane çoban dikişi, jakarlı, kağıthane plise dikişi, fırfır dikişi, süs overlog, mendil overlog, zincir dikişi, kağıthane istiridye dikişi gibi diğer tüm Kağıthane Süs Dikişleri ile hizmetinizdeyiz.

Punto Dikiş Nedir?

Dikiş makinesi iğnesinin iki nokta arasında ileri geri hareket ettirilmesiyle yapılan bir dikiştir. Yaka ve cep kenarları gibi süslemelerin yanı sıra cep açıklıkları, bel kemer köprüleri, çoraplar vb. dikmek için de kullanılır. Bazı insanlar bunu bir dikiş olarak tanımlar. Uzun zamandır kullanılan ve takım elbiseden kot pantolona ve ev tekstiline kadar yaygın olarak kullanılan özel bir dikiş türüdür.

Çeşitli şekillerde ürünlerde bulunur. Kağıthane punto dikiş, ihtiyaçlarınıza göre 3mm ve 5mm gibi farklı iğne kalınlıklarına sahip makinelere uygulanabilir. Çok iğneli dikiş olarak tercih edilen özel dikişlerden biridir. Örgülü kauçuk; büzgülerin yanı sıra jakarlı desenler daha dinamik bir izlenim vermekte, zincir dikişler ise sade ve çekici bir görünüm oluşturmaktadır.

Kroşeta Dikişi Nedir?

Kağıthane kroşeta dikişi, tek iğneli tığ işi ve çift iğneli tığ işi olarak ikiye ayrılabilir. Tek kenar tığ işi, kenar dekorasyonu için yaygın olarak kullanılan bir dikiş türüdür. Çift kenarlı kroşe, iki kumaşı birleştirmek için kullanılan bir dikiş örneğidir.

Gipe Dikiş Nedir?

Gipe dikiş, dikiş yerleri lastik ile örüldüğü için bu ismi almıştır. Son yıllarda moda dünyasında ilgi gören popüler dekoratif dikişlerden biridir. Nitelikli personel tarafından yapılabilen çok hassas özel bir dikiştir. Elastik kol ağızları, bel ve etek büzmeleri için kullanılır.

Özel bir makine ile yapılır. Ürününüzün modeline göre kullanacağınız kağıthane gipe dikiş lastiğini seçebilirsiniz. Örneğin lastik yumuşaklığı, lastik rengi ve kalitesine kağıthane gipe kalitesi ile ulaşabilirsiniz. Müşterinin zevkine ve ürün tarzına göre istenilen renk ve sertlikte lastikler kullanıyoruz.

Nervür Nedir?

Ev tekstilinin olduğu her yerde, her türlü giysi ve kumaş, ribon dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Ev tekstili olarak, çarşaf, yastık kılıfı, havlu, bluz, etek ucu, kol, pantolon, örneğin giyimde kağıthane kabartma nervür hizmetimizden web sayfamızı ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Güven Süs dikişleri olarak pek çok alanda süs dikişleri yapmaktayız. Bizlere kağıthane zincir montaj ve acur dikişi gibi çeşitli hizmetlerimiz bulunuyor. Bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz